Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig med elektricitet på flera olika sätt och vis. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Installationer

En av de saker som vi kan hjälpa dig med är olika typer av elektriska installationer. Behöver du hjälp med detta? Tveka då inte på att höra av dig till oss. Vi kommer att se till att du får den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt.

img

Jour

Vi erbjuder också jour. Det betyder att du kan kontakta oss oavsett veckodag och oavsett tid på dygnet om det är så att du behöver hjälp. Vi finns tillgängliga i hela Stockholmsområdet och kommer hem till dig oavsett var i staden med omnejd du bor. Vi är i de flesta fall på plats inom en timme när du kontaktar oss.

img

Luftvärmepumpar

Vi kan även hjälpa dig med luftvärmepumpar. Närmare bestämt hjälper vi dig med installationen av dessa.

img

Felsökningar

Är det något fel på elektriciteten där hemma? Då behöver du bara kontakta oss så kommer vi genom att göra en felsökning ta reda på var felet ligger någonstans. Självklart hjälper vi dig även med att åtgärda detta.

img

Laddstolpar

Vi kan också hjälpa dig med att installera laddstolpar av olika slag. Med en sådan kan du ladda en urladdad elbil så att den blir fulladdad på 2-4 timmar istället för att det ska behöva ta ett dygn eller mer. Dessutom är det säkert att ladda din bil med en laddstolpe eftersom det då inte finns någon risk för överhettning.