Detta är Primär El-Service AB

Vi på Primär El-Service AB grundades 2018. Detta betyder dock inte att vi saknar erfarenhet av branschen. Hos oss jobbar nämligen ett gäng elektriker som både är utbildade till det samtidigt som de har många års erfarenhet av att jobba med det bakom sig. De vet på så sätt vad som behövs för att kunna förse dig med bästa möjliga hjälp.

Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med elektriciteten i ditt hem eller på ditt kontor. Vi kommer att se till att du får den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt.

Vi installerar laddstolpar

Har du eller funderar du på att skaffa dig en elbil? Då underlättar det väldigt mycket att ha tillgång till en laddstolpe eftersom det är något som gör att det går oerhört mycket snabbare att ladda din bil. Vi på Primär El-Service AB kan hjälpa dig med att installera laddstolpar på ett snabbt och smidigt sätt.

Vi är prisvänliga

En av de saker som får oss på Primär El-Service AB att skilja oss från mängden är våra priser. Hos oss får du nämligen några av de absolut bästa priserna tillgängliga inom branschen, detta samtidigt som vi förser dig med bästa möjliga service!