Detta är Primär El-Service AB

Vi på Primär El-Service AB grundades 2018. Detta betyder dock inte att vi saknar erfarenhet av branschen. Hos oss jobbar nämligen ett gäng elektriker som både är utbildade till det samtidigt som de har många års erfarenhet av att jobba med det bakom sig. De vet därför precis vad som behövs för att kunna förse dig med bästa möjliga hjälp. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med elektriciteten i ditt hem eller på ditt kontor. Vi kommer att se till att du får den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt.

Vi är prisvänliga

En av de saker som får oss på Primär El-Service AB att skilja oss från mängden är våra priser. Hos oss får du nämligen några av de absolut bästa priserna tillgängliga inom branschen, detta samtidigt som vi förser dig med bästa möjliga service!

Vi bidrar till en bättre miljö

Genom att anlita oss på Primär El-Service AB kan du vara med och bidra till en bättre miljö. Vi är nämligen ett oerhört miljövänligt företag som alltid använder oss av miljövänliga produkter. Vi håller även alltid våra utsläpp på så låga nivåer vi kan.