Hur kan vi hjälpa till?

Vi kan hjälpa dig med elektricitet på flera olika sätt och vis. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Elinstallationer

En av de saker som vi kan hjälpa dig med är olika typer av elektriska installationer. Behöver du hjälp med detta? Tveka då inte på att höra av dig till oss. Vi kommer att se till att du får den hjälp du behöver på snabbast och säkrast möjliga sätt.

services_icon1

Elservice och underhåll

Det är viktigt att genomföra regelbundet underhåll för att allt som har med elektriciteten i din fastighet att göra ska flyta på problemfritt. Detta kan till exempel handla om byte av elcentralen. Oavsett vilken typ av service eller underhåll din fastighet är i behov av så kan vi hjälpa till med detta.

services_icon1.png

Felsökningar

Är det något fel på elektriciteten där hemma? Då behöver du bara kontakta oss så kommer vi genom att göra en felsökning ta reda på var felet ligger någonstans. Självklart hjälper vi dig även med att åtgärda problemet på ett säkert och effektivt sätt.

services_icon1

Laddstolpar

Vi kan också hjälpa dig med att installera laddstolpar och laddboxar av olika slag. Med sådana kan du ladda en elbil så att den blir fulladdad på endast 2-4 timmar, istället för att det ska behöva ta ett dygn eller mer. Dessutom är det säkert att ladda din bil med en laddstolpe eftersom det då inte finns någon risk för överhettning.